Sergio Herman Kookboeken Overzicht en Informatie
Sergio Herman Kookboeken Overzicht en Informatie. Sergio Herman is één van de Nederlandse topchefs en behoort tot het seer selecte gezelschap van Nederlandse koks die drie Michelin-sterren hebben gehad. Vooral het inmiddels gesloten restaurant Oud-Sluis in het Zeeuws-Vlaamse Sluis heeft Sergio Herman veel roem en bekendheid opgeleverd. Mede door zijn bekendheid en zijn passie voor koken en het ontwikkelen van bijzondere. originele en lekkere recepten, meestal met verse streekproducten, zijn de Sergio Herman kookboeken voor vele hobbykoks onmisbaar. Op deze pagina vind je een Sergio Herman kookboeken overzicht. De nieuwe Sergios Herman kookboeken staan bovenaan. Via de links op de pagina kun je nog meer informatie vinden over het betreffende Sergio Herman kookboek en is er de mogelijkheid om het te bestellen.
Nieuwe Sergio Herman Kookboeken
Just Cook It
Meer dan 80 snelle recepten voor thuis
- Soort kookboek: snelle recepten voor thuis
- Schrijvers: Sergio Herman (Nederland)
- Aantal recepten: 80+
- Uitgever: Carrera
- Verschenen: 9 oktober 2017
- Omvang: 256 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook
- Prijs: € 29,99
- Inhoud kookboek: Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om iets eenvoudigs super tasty te maken. Bijvoorbeeld door altijd wat zelfgemaakte chili-olie bij de hand te hebben. Of door een piepklein beetje gekonfijte citroen toe te voegen. Maar vooral door gewoon in de keuken te gaan staan en aan de slag te gaan, want lekker koken is vooral een kwestie van doen. Kortom: Just Cook It.
- …Meer Informatie en Bestellen >
Simple Food
60 eenvoudige recepten voor thuis
- Soort kookboek: recepten voor thuisgerechten
- Schrijvers: Sergio Herman, Mara Grimm
- Fotografie: Tony Le Duc
- Uitgever: Minestrone
- Verschenen: 30 september 2016
- Aantal recepten: 60
- Omvang: 240 pagina’s (met foto’s)
- Uitgave: Paperback
- Prijs: € 29,50
- Inhoud kookboek: Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.
- …Meer Informatie Recensie en Bestellen >
Meer Sergio Herman Kookboeken
L’amour des moules
Over mosselen en mensen
- Soort boek: interviews, fotoboek, kookboek
- Schrijvers: Willem Asaert (interviews), Sergio Herman (recepten)
- Uitgever: Minestrone
- Verschenen: 15 juli 2013
- Omvang: 212 pagina’s (met foto’s)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Prijs: € 39,50
- Inhoud boek: Mosselen. We krijgen meteen de associatie met gezellige eetcafés, dampende pannen, friet en bier. Maar staan we ooit stil bij waar de mossel vandaan komt? En hoe ziet het leven van de mossel er uit? De documentaire L’Amour des Moules van Willemiek Kluijfhout beantwoordt deze vragen. Op lyrische wijze slaat deze sensuele film een brug tussen de mossel en de mens. Aan de hand van verschillende personages die met mosselen werken, krijgen we een doorkijk in de levenscyclus van de mossel. Wat blijkt? Ook de mossel kent liefde, erotiek, geboorte, hechting, puberteit en dood. Het is lente. Een opgewonden mannetjesmossel spuit zijn zaad in het water. Het vrouwtje laat zich erdoor verleiden en werpt haar eitjes uit. Dit magische moment onderwater wordt nauwkeurig geregistreerd door de camera. Annelies kijkt liefdevol toe. Zij laat mossels paren en zelf net zwanger. Ze neemt ons mee in de seksuele beleving van de mossel. Af en toe helpt ze de mossel een handje, wat een niet onomstreden procedé is binnen de mosselwereld. Henk en zijn oude vader Stef zijn mosselkwekers van de oude stempel die van oudsher hun mosselzaad gewoon uit de Waddenzee halen. Echter, dit jaar wil dat maar niet lukken en het jaar daarvoor ging het ook al mis. Want of de mossel zaad gaat geven blijft een groot mysterie. Daarbij wordt het bedrijf van Henk in zijn voortbestaan bedreigd vanwege toenemende druk van milieumaatregelen. De mosselkweek zou uit de Waddenzee moeten verdwijnen. Via het prille begin van de mossel gaan we naar de menselijke foetus. Chirurg Jan Deprest opereert regelmatig baby’s in de baarmoeder. Vanwege het gaatje dat hij in de baarmoederwand aanbrengt, wat kan gaan lekken, ontstaat de kans dat de foetus overlijdt. Wat heeft Jan Deprest nu ontdekt? Dat mosseltjes zich na geboorte desperaat aan elkaar hechten. Ze produceren daartoe een lijm dat zelfs in de meest vochtige omstandigheden kan plakken. Zou deze mossellijm niet bruikbaar zijn tijdens de operaties in baarmoeders? En weten wij dat die miljoenen mosselen die ze in België consumeren allemaal uit Nederland komen? Al jaren probeert de Belgische ondernemer Willy Versluys met zijn ‘Belgica mossel’ de eerste Belgische mossel op de markt te brengen. Gaat hem dit ooit lukken? Parallel aan zijn quest zien we hoe er in Zierikzee drukke voorbereidingen gaande zijn voor het jaarlijkse mosselfeest. Want het leven van de mossel nadert zijn bestemming: de zwarte mosselpan. Ieder jaar wordt het mosselseizoen geopend met de bekroning van de mosselprinses. De verkiezing is uiterst geheim en een serieuze zaak. Welke jonge vrouw mag dit jaar het felbegeerde gouden mosselkroontje dragen? En zal het bedrijf van Henk alle tegenslag overleven?
- …Meer Informatie en Bestellen (nieuw en 2e hands) >
Sergio thuis
Thuisrecepten van chefkok Sergio Herman
- Soort kookboek: eenvoudige recepten
- Schrijver: Sergio Herman, M. Declercq
- Uitgever: Minestrone
- Verschenen: 2011
- Omvang: 128 pagina’s (met foto’s)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Prijs: € 15,00
- Inhoud kookboek: Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman,oud-chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in de weekend voor de familie klaarmaken.Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurantjes.
- …Meer Informatie en Bestellen (nieuw en 2e hands) >
Sergio Herman Biografische Informatie en Restaurants
- Geboren: 5 mei 1970
- Geboorteplaats: Oostburg, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, Nederland
- Discipline: chefkok, restauranteigenaar
- Gault Millau Chef van het Jaar: 2004, 2009
- Grand Prestige Award: 2013
Restaurants van Sergio Herman
- Oud-Sluis
Plaats: Sluis, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, Nederland
Gesloten op: 22 december 2013
Maximale aantal Michelin-Sterren: ★★★ - The Jane
Plaats: Antwerpen, Belgie
Geopend: 25 maart 2014
Maximale aantal Michelin-Sterren: ★★ - Frites Atelier
Plaatsen: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Utrecht
Geopend: 2016