Broes Tavernier Kookboek Vers van t veld Agnes Goyvaerts Recensie

Broes Tavernier Kookboek Vers van t veld Agnes Goyvaerts Recensie

Broes Tavernier Kookboek Vers van t veld Agnes Goyvaerts Recensie
Het Broes Tavernier kookboek Vers van ’t veld is meer dan een kookboek alleen. Het is een liefdesverklaring aan het Vlaamse land en de producten die er gekweekt worden. Journaliste Agnes Goyvaerts en fotograaf Heikki Verdurme namen maanden de tijd om overal in Vlaanderen kwekers te bezoeken die met liefde en aandacht hun leven wijden aan bijzondere producten. De verhalen die de kwekers vertelden werden opgetekend en zijn nu in dit prachtig uitgegeven en inspirerende kookboek gebundeld. Bijzonder is ook dat aan de kwekers werd gevraagd hoe zij zelf het liefste in de keuken aan de slag zouden gaan met hun eigen producten. Op basis van deze informatie werkte topkok en chef van het restaurant ’t Vijfde Seizoen in Allter, Broes Taverniet, uit tot prachtige gerechten waarvan de recepten in het kookboek Vers van ’t veld terecht zijn gekomen. Je zal soms moeite moeten doen om de ingredienten te verkrijgen. Maar het is zoektocht in de meeste gevallen meer dan waard. Het Broes Tavernier kookboek Vers van ’t Veld is een inspirerend kookboek, met prachtige foto’s, bijzondere recepten en een ode aan kwekers en hun verhalen, gewaardeerd met ★★★★ (uitstekend).

Recensie van: Theo Jordaan

KOOKBOEK VERS VAN ‘T VELD INFORMATIE
Producten, recpten en verhalen van kwekers
– Titel: Vers van ’t veld
– Schrijfster: Agnes Goyvaerts (Belgie)
– Recepten: Broes Tavernier (België)
– Foto’s: Heikki Verdurme (België)
– Soort kookboek: groente en verse producten
– Uitgever: Lannoo
– Verschenen: 22 juni 2017
– Omvang; 240 pagina’s (met foto’s)
– Uitgave: Paperback
– Waardering: ★★★★ (uitstekend) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >