Nieuwe kookboeken 2024 recensie en informatie over de gerechten en recepten. Wat zijn de interessante nieuwe kookboeken ? Welke nieuwe kookboeken zullen er binnenkort verschijnen of zijn recent uitgegeven. Het antwoord is te vinden op deze pagina nieuwe kookboeken 2020 recensie tips informatie.
Nieuwe kookboeken tips informatie en recensies
Welke nieuwe kookboeken verschijnen er in 2024? Wat is het onderwerp van de kookboeken? Wie is de schrijfster of schrijver? Bij welke uitgever verschijnen de boeken?
Nieuwe kookboeken 2024
De indeling van de nieuwe kookboeken is op de datum van verschijnen. Bovenaan staan dan ook die nieuwste boeken, zelfs als deze nog moeten verschijnen. Naast kookboeken zijn ook nieuwe culinaire boeken opgenomen die een restaurant of een onderwerp centraal stellen.
Jonah Freud & Garrelt Verhoeven – Het kookboek van Nederland
Onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten
Uitgever: Lannoo
Verschijnt: 16 oktober 2024
Ronald Giphart & Jacques Hermus (Nederland) – De slager
Een pleidooi voor minder vlees en meer slagers
culinair non-fictie boek
Uitgever: Nijgh Culinair
Verschijnt: 1 oktober 2024
Julie D’heygere (België) – Tomato tomato
Het hele jaar door tomaten op tafel
tomatenkookboek
Uitgever: Lannoo
Verschijnt: 25 september 2024
Janneke Vreugdenhil (Nederland) – Glutenvrij bijbel
230 glutenvrije recepten voor elke dag van de week
kookboek met glutenvrije gerechten
Uitgever: Carrera Culinair, Kookbijbel 25
Verschijnt: 24 september 2024
Yotam Ottolengi – Comfort
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijnt: 4 september 2024
Hakim Chatar (België) – Ras el Hakim
Familierecepten en snacks uit mijn Marokkaanse keuken
Marokkaans kookboek
Uitgever: Lanoo
Verschijnt: 21 augustus 2024
Marjoleinde Vos (Nederland) – Kunnen we al buiten eten?
Over de zomerse keuken
Uitgever: Van Oorschot
Verschijnt: 7 juni 2024
Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering, Bella Thewes (Nederland) – Koken met zeewier
Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee
zeewier kookboek
Uitgever: Terra
Verschijnt: 4 juni 2024
Katie en Giancarlo Caldesi – Recepten uit Rome
Eten in Italië
Italiaans kookboek, Culinair boek over Rome
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijnt: 21 mei 2024
Bloeme Burema – Briljante bonen
Bonen kookboek
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 16 mei 2024
Tim Anderson – Ramen forever
Recepten voor de perfect ramen
Japans kookboek, ramen kookboek
Uitgever: Good Cook
Verschijnt: 28 maart 2024
Raquel Palla Lorden – De bijbel van de Spaanse keuken
Landenbijbels kookboeken deel 8
Spaans kookboek
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 15 maart 2024
Alice Hart (Engeland) – Het grandioze groenteboek
90 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
vegetarisch kookboek
Uitgever: Terra
Verschijnt: 14 maart 2024
Janneke Philippi – Ovenschotelbijbel
kookboek ovengerechten
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 7 maart 2024
Ingrid Hofstra – Het lekkerste uit Zweden
Zweeds kookboek, Scandinavisch kookboek
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijnt: 16 januari 2024
advertentie
Nieuwe kookboeken 2023
De indeling van de nieuwe kookboeken is op de datum van verschijnen. Bovenaan staan dan ook die nieuwste boeken, zelfs als deze nog moeten verschijnen. Er is gekozen voor een selectie van opvallende en bijzondere kookboeken en culinaire boeken.
Judith Cyrus (Nederland) – Toespijs
Creools-Caribisch kookboek
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijnt: 16 november 2023
Joël Broekaert (Nederland) – De librije, Het recept
boek over restaurant de Librije
culinair boek, fotoboek
Uitgever: WBOOKS
Verschijnt: 14 november 2023
Russell Norman (Engeland) – Brutto
De (briljant) eenvoudige keuken van Florence
Italiaans kookboek
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijnt: 2 november 2023
Rutger van den Broek (Nederland) – Toetjesbijbel
kookboek nagerechten
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 3 november 2023
Hilal Kayis (Turkije, Nederland) – Het lekkerste uit Turkije
Turks kookboek
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijnt: 1 november 2023
advertentie