Minibijbel Thaise Keuken
Pittige en exotische recepten uit Thailand
- Soort kookboek: Thais kookboek
- Schrijvers: Judy Bastyra, Becky Johnson
- Uitgever: Veltman Uitgevers
- Verschijnt: 3 april 2020
- Omvang: 264 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek
Flaptekst van het Thaise kookboek
Verken de historie en tradities van dit fascinerende land en ontdek hoe de pittige, exotische keuken zich heeft ontwikkeld.
Maak kennis met nieuwe en ongebruikelijke ingrediënten, gespecialiseerd keukengerei en traditionele (voor)bereidingstechnieken of breid uw bestaande kennis uit.
Ontdek de verrukkingen van de Thaise keuken en geniet van deze recepten voor elke gelegenheid – van hapjes, soepen en salades tot curry’s, mie en nagerechten.
Probeer eens heerlijke gerechten als Rijstkoekjes met kruidige dipsaus en Rode kipcurry of Mie uit Chiang Mai en Groene-papajasalade.
Dit kookboek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel De Thaise keuken.