Fuchsia Dunlop The Food of Sichuan Chinees kookboek recensie en Informatie over de inhoud. In oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Bloomsbury het nieuwe Chinese kookboek met gerechten uit de Sichuan keuken, geschreven door Fuchsia Dunlop.
Fuchsia Dunlop The Food of Sichuan Chinees Kookboek
Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het nieuwe Chinese kookboek, The Food of Sichuan, van Fuchsia Dunlop. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe kookboek van Fuchsia Dunlop.
The Food of Sichuan
- Schrijfster: Fuchsia Dunlop (Engeland)
- Soort boek: Chinees kookboek
- Aantal recepten: 200 gerechten
- Taal: Engels
- Uitgever: Bloomsbury
- Verschenen: oktober 2019
- Omvang: 496 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook
Flaptekst van het kookboek met gerechten ui Sichuan
A fully revised and updated edition of Fuchsia Dunlop’s landmark book on Sichuan cookery, with 200 recipes and stunning food and location photography. Almost twenty years after the publication of Sichuan Cookery, voted by the OFM as one of the greatest cookbooks of all time, Fuchsia Dunlop revisits the region where her own culinary journey began, adding more than 50 new recipes to the original repertoire and accompanying them with her incomparable knowledge of the dazzling tastes, textures and sensations of Sichuanese cookery.
At home, guided by Fuchsia’s clear instructions, you will be able to recreate Sichuanese classics such as Mapo tofu, Twice-cooked pork and Gong Bao chicken, or try your hand at a traditional spread of cold dishes comprising Bang bang chicken, Numbing-and-hot dried beef, Spiced cucumber salad and Green beans in ginger sauce. With spellbinding writing on the culinary and cultural history of Sichuan and accompanied by gorgeous travel and food photography, The Food of Sichuan is a captivating insight into one of the world’s greatest cuisines.