De kunst van no-waste
Kook 100 recepten zonder iets te verspillen
- Schrijvers: Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev
- Soort kookboek: duurzaam kookboek, no-waste kookboek
- Origineel: Cuisinier zéro déchet (2018)
- Nederlandse vertaling: Félice Portier
- Uitgever: Karakter Culinair
- Verschenen: 15 juli 2019
- Omvang: 256 pagina’s
- Uitgave: Paperback
- Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (uitstekend)
- Recensie kookboek: De kunst van no-waste houdt ons een spiegel voor. Het laat zien wat voor voedsel we gewoon zijn weg te gooien, zonder erover na te denken. Maar bovendien, en dat is vooral de waarde van dit kookboek, laat het zien dat we veel meer van de vooral verse producten van de gemiddelde maaltijd kunnen gebruiken. Bovendien vaak met een bijzonder en lekker eindresultaat. Het leert ons met een andere blik kijken naar voedsel en inspireert ons veel minder voedsel weg te gooien…lees verder >