Puur & Makkelijk
Smakelijke recepten voor ieder seizoen
- Schrijfster: Alex Elliott-Howery, James Grant (Australië)
- Soort kookboek: seizoensgerechten
- Uitgever: Good Cook
- Verschijnt: 4 augustus 2020
- Omvang: 272 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek
Flaptekst van het kookboek van Alex Elliott-Howery
Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met Puur & Makkelijk. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij Cornersmith.