De hele vis – Het kookboek
Een nieuw visie op koken en eten
- Schrijver: Josh Niland (Australië)
- Soort kookboek: vis kookboek
- Aantal recepten: 60 gerechten
- Origineel: The Whole Fish Cookbook (2019)
- Uitgever: Karakter Uitgevers
- Verschijnt: september 2020
- Omvang: 256 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek
- Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (uitmuntend)
- Recensie kookboek: Uiterst knap is de helderheid en duidelijkheid waarmee alle bereidingstechnieken en recepten zijn geschreven. In heldere stappen en verrijkt met duidelijke foto’s kan zelfs de minder ervaren thuiskok aan de slag met vis. Bovendien kan ook de ervaren kok inspiratie en uitdaging halen uit dit uitmuntende kookboek. De hele vis maakt bovendien de titel volledig waar, als je de recepten volgt kunt vrijwel alle onderdelen van de vis gebruiken. Het is één van de allerbeste viskookboeken ooit verschenen…lees verder >