Het complete BBQ Boek
- Soort kookboek: Barbecue kookboek
- Schrijver: Julius Jaspers
- Uitgever: Carrera Culinair
- Verschijnt: 3 april 2020
- Omvang: 416 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek
Flaptekst van het nieuwe BBQ kookboek
Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe.
Julius Jaspers Biografische Informatie
- Geboren op 14 augustus 1962
- Geboorteplaats: Ouderkerk aan de Amstel, Noord-Holland, Nederland
- Discipline: televisiekok, kookboekenschrijver
- Winnaar Gouden Garde: 2003 (voor Smart Cooking 1)
- Julius Jaspers Kookboeken Overzicht >