Eva’s keukenkast
Per ingrediënt 3 recepten. Het nieuwe koken: pienter en verspillingsvrij
- Schrijfster: Eva Posthuma de Boer (Nederland)
- Soort kookboek: duurzaam kookboek
- Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
- Verschijnt: 27 september 2019
- Omvang: 256 pagina’s (met foto’s en afbeeldingen)
- Uitgave: Gebonden Kookboek
Flaptekst van het kookboek
We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem – is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan?
Voor dit nieuwe kookboek heeft Eva Posthuma de Boer een selectie gemaakt van 55 ingrediënten, en met elk drie recepten ontwikkeld. Gevarieerd, voor iedereen maakbaar en bovenal lekker. Én met de drie wensen in gedachten, die ons met het oog op een betere wereld steeds meer bezighouden: minder vlees en vis, van eigen bodem, opmaken wat er in huis is.
Omlijst met Eva’s kenmerkende grappige, persoonlijke anekdotes en handige weetjes, is dit Eva’s keukenkast k een rijk kookboek van deze tijd.